Integration med OmniShare

OmniShare app'en er et agilt salgsværktøj, der kan integreres med virksomhedens eksisterende systemer.

Dvs. at du fortsat vedligeholder alt data og materialer der, hvor du er vant til det. Derfra pushes dette automatisk ud til salgs- og serviceleddet i marken.

Hold dig opdateret på Sales Enablement

Ressourcebesparelser med integration

Med integration til dine eksisterende systemer kan din organisation spare værdifuld tid, som tidligere ville have været brugt på kedelige og gentagne papirarbejde. Derudover forenkler OmniShare kommunikationen mellem salg, service og markedsføring, da materialer vedligeholdes i eksisterende systemer og efterfølgende pushes automatisk til aktuelle brugere i marken.

Omvendt kan salgs- og servicefolk anvende OmniShare til ordrehåndtering, mødenotater, servicerapporter og meget mere. Dette synkroniseres automatisk, så salgs- og servicefolk ikke skal tilbage på kontoret og efterbehandle data.

  • Optimer din salgsstrøm
  • Giv dine sælgere mere tid
  • Modtag ordrer direkte fra dine kunder
  • Reducere omkostninger til dokumentation og ordrebehandling

100% sikkerhed

Vi arbejder regelmæssigt med følsomme og fortrolige data for vores klienter. Det betyder, at vi har mange års erfaring, håndtering af data og datasikkerhed. Vi håndterer data lovligt og sikkert, og når du bruger OmniShare, kan du altid sikre dig, at dine data kun er synlige for godkendte brugere.

Whitepaper: Sales Enablement - 10 gode grunde

Gratis whitepaper til dig, der gerne vil indfri dit uforløste salgspotentiale.

 

Image of Kristian Kristensen

Relaterede videoer og blogindlæg:

Ordremodul

Læs mere

Gør dit salg intelligent

Læs mere

Ekstra services

Læs mere