Præsentationer

Del og administrer indhold med dit team fra en central platform.


Med funktionen 'Presentations' har dine sælgere altid adgang til relevante materialer, som er gemt digitalt på samme sted. Som administrator kan du uploade filer, og tilpasse deres specifikke adgang, så dine teams altid har de nyeste filer, der er relevante for dem, lige ved hånden.


Alle filerne kan tilgås når som helst og hvor som helst - også offline.
Dine salgsrepræsentanter vil altid have de nyeste digitale brochurer og kataloger ved hånden.


Med præsentations-funktionen slipper du for bekymringer om at sælgerne benytter sig af forkerte og forældede præsentationer.

Præsentationer

Platform

Lad os tage en uforpligtende samtale om hvad OmniShare kan gøre for din virksomhed.

Præsentationsværktøjer

Digitale præsentationer
Digitale præsentationer er mere specifikt en form for markedsføring, hvor du præsenterer dine produkter og tjenester for potentielle kunder/virksomheder ved hjælp af værktøjer, der er lagret digitalt og gjort tilgængelige online. For at sikre, at kundeemner ved, hvad du har at tilbyde, kan du kombinere forskellige materialer for at opnå dette, for eksempel infografik, videoer og diasshows. Der er bekvemt mange digitale salgsplatforme, der kan hjælpe dig med at opbevare og præsentere disse materialer.
For at skabe en digital præsentation af høj kvalitet skal du tænke over, hvordan du vil præsentere din information på en engagerende måde. Gør brug af visuelle hjælpemidler, der hjælper med at gøre dine pointer klare, og sørg for at udarbejde et manuskript til at gå sammen med dem. Du bør overveje, hvilken type målgruppe du forsøger at nå ud til, og hvilken slags budskab du ønsker at formidle, i sidste ende med det formål at informere og overtale.

Præsentationsværktøjer

                   Lad os tage en uforpligtende samtale om hvad OmniShare kan gøre for din virksomhed.

Populære præsentationsværktøjer

Prezi
Canva
Powerpoint
Kontainer
Haiku Deck
Visme
Powtoon
SlideShark
Zoho
Speaker Deck
SlideKlowd
Google Slides