SPX Flow

Præsentations app med formulardesigner til lead indsamling

SPX FLOW er specialister i produktion af specialudstyr til industri. De designer, udvikler, tester og fremstiller tilpasset industrielt udstyr til at imødekomme kundernes behov.

SPX FLOW har aktiviteter i 30 lande og salg i mere end 100.

Formål SPX FLOW har aktiviteter i mange lande og manglede et centralt sted at præsentere materiale og indsamle leads.
Løsning Med OmniShare kan SPX FLOW vise materiale digitalt og via formulardesigneren kan de lave formularer til leadindsamling.
Udbytte Adgangen til materiale på tværs af lande er nu centraliseret og differentieret til de enkelte brugere. Derudover er det blevet nemmere at gemme lead data digitalt.

Om løsningen

iOS & Windows
Tracker
Formular
differentieret indhold

OmniShare til iOS & Windows

SPX Flow har fået en komplet OmniShare løsning til iOS, som efterfølgende også er blevet tilpasset til Windows.

Appen er designet efter SPX Flows behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow takket være dets mange standard features.

SPX Flow har fået en unik app, som kan præsentere materiale, indsamle data og 'overvåge' brugen af appen.

Med OmniShare er det muligt for SPX Flow at uploade videomateriale, billeder, lyd og PDF-filer, som kan opdeles i forskellige sprog og markeder. 

SPX Splash
SPX Video

Tracker

OmniShare appen til SPX Flow har en indbygget tracker funktion, der giver SPX Flow mulighed for at analysere på unikke brugeres daglige brug af appen.

Dette kræver at brugeren godkender "terms of use", hvilket gøres via tofaktor-gokendelse i appen.

Med trackeren er det nemt at holde styr på brugernes materiale samt at holde øje med hvilke brugere, der mangler at opdatere sit indhold.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for brugerbestemte push-beskeder gør det nemt og hurtigt at sørge for at holde alle brugere opdateret.

Formulardesigner

Formulardesigneren gør det muligt at udarbejde diverse formularer til offline brug i appen. Dette gør det muligt for SPX Flow at opsamle leads på messer, modtage forespørgsler fra kunder og meget mere.

Når en formular bliver udfyldt, opsamles de indtastede data i en central database, hvor de efterfølgende kan eksporteres som CSV eller XML.

Formulardesigneren understøtter alle de kendte felttyper og det giver SPX Flow en stor fleksibilitet ift. hvordan de skal opsætte og indsamle data.

Data kan bl.a. opsamles gennem single- og multi-line input, dropdown, checkbokse mv. Derudover kan der vedhæftes filer som f.eks. billeder.

Se hvordan formulardesigneren virker i vores blogindlæg.

SPX Form
SPX Pdf

Brugeradministration og indhold

I appen kan der opsættes brugerdifferentierede adgange, der gør det muligt at lave mapper, som kun kan ses af godkendte brugere og enheder.

Herved er materialet kun tilgængeligt for de medarbejdere, der har en tilknytning til det givne indhold.

Det er også muligt at sende brugerbestemte push-beskeder og indhente oversigter over de enheder, som mangler at opdatere indhold.

SPX Flows' udbytte med OmniShare

Central adgang
Process optimering
Lead insamling
Bedre data

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321