SKOV A/S

OmniShare app med Sharepoint integration og søgefunktion

SKOV A/S er en verdenskendt og full-line virksomhed, der udvikler, tester, indkøber og producerer komponenter inden for klima- og farm management til animalsk produktion.

De skræddersyer og sælger totalløsninger til branchen for at opnå bedst mulige produktionsresultater. 

Formål Med et stort produktsortiment og en bred kundeflade ønskede SKOV A/S en OmniShare-løsning, hvorfra medarbejderne kunne tilgå alt materiale og data.
Løsning SKOV A/S har fået en OmniShare løsning baseret på vores mange standard features, der sikrer virksomheden en brugervenlig og gennemtestet app.
Udbytte SKOV A/S har fået en app-løsning, der effektiviserer de forskellige arbejdsprocesser i dagligdagen. Blandt andet kan medarbejderne nemt tilgå materiale, selvom de er ude af huset.

Om løsningen

Integration til Sharepoint
PDF søgefunktion
Offline visning

OmniShare til iOS og Android

OmniShare er baseret på vores mange standard features, som sikrer SKOV A/S' medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

SKOV A/S har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. OmniShare er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser i hverdagen.

Løsningen er udviklet til både iOS og Android. 

Se hvor nemt du kan komme i gang med OmniShare og hvilken løsning, der passer til din virksomhed i vores blogindlæg
OmniShare prisstruktur og features
.

Skov Splash Liggende
Skov Integration Liggende

Integration med Sharepoint

OmniShare-løsningen er integreret med SKOV A/S' Sharepoint, for at effektivisere den daglige arbejdsproces for alle medarbejderne. 

Med integrationen er det nemt at opdatere alt materiale lige fra marketingmateriale og salgsvideoer til interne guidelines.

Medarbejderne kan nu tilgå det nyeste materiale uanset hvor de er, hvilket resulterer i et mere effektiviseret salgsflow til gavn for både kunder og sælgere.

Alt-i-ét salgsapp med integration

PDF-søgefunktion

Løsningen indeholder en søgefunktion, som gør, at medarbejderne kan søge i PDF-dokumenter, der er uploadet til appen.

Funktionen gør det nemt for medarbejderne, når de har brug for materiale, da de bekvemt og hurtigt kan finde det søgte dokument og udnytte både sin egen og kundens tid bedst muligt.

Skov Soegefunktion Liggende
Skov Produkter Liggende

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at SKOV A/S' medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. OmniShare kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Om udbyttet

SKOV A/S har fået en alt-i-en løsning, der gør det muligt at styre salgsarbejdet centralt. Salgsprocessen er blevet optimeret, og derfor kan sælgerne bruge mere tid på salg i stedet for administrativt arbejde. 

Derudover er alt materiale både online og offline tilgængeligt, hvilket SKOV A/S drager store fordele af. Virksomheden har nemlig installeret udstyr i mere end 50 lande, så det faktum at alt marketing- og salgsmateriale er tilgængeligt via appen er med til at effektivisere salgsarbejdet, hvilket smitter af på virksomhedens professionelle fremtoning. 

Forbedret salgsproces
24/7 tilgængelighed
Professionel fremtoning

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321