Palsgaard

OmniShare app med integration til myPalsgaard

Palsgaard har mere end 100 års erfaring med produktion og udvikling af emulgatorer og stabilisatorer.

I dag har Palsgaard aktiviteter i flere end 100 lande og er internationalt kendte for deres høje kvalitet og service.

Formål Palsgaard ønskede en løsning, som kunne hjælpe virksomheden med at administrere alt marketing- og salgsmaterialet på tværs af brugere, lande og sprog.
Løsningen Virksomheden har fået en OmniShare-løsning baseret på vores mange standard features, der sikrer medarbejderne en brugervenlig og gennemtestet app.
Udbytte Vi har udviklet en app-løsning til Palsgaard, hvorfra medarbejderne kan tilgå indhold bestemt ud fra brugere, land og sprog.

Om løsningen

Integration til myPalsgaard
Big-Brother funktion
24/7 tilgængelighed

OmniShare til iOS

OmniShare er baseret på vores mange standardfeatures, som sikrer Palsgaards medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

Palsgaard har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. OmniShare er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Løsningen til Palsgaard er udviklet til iOS.

Se hvor nemt du kan komme i gang med OmniShare og hvilken løsning, der passer til din virksomhed i vores blogindlæg
OmniShare prisstruktur og features
.

Palsgaard Splash Staaende
Palsgaard Integration Liggende

Integration med myPalsgaard

App-løsningen er integreret med Palsgaards interne system myPalsgaard, som betyder, at al data automatisk overføres til appen og omvendt via synkronisering. 

Med denne integration kan medarbejderne være sikre på, at materialet i appen altid er det nyeste, når de er ude af huset til kundemøder eller lignende.  

'Big brother'-funktion

Via denne 'Big brother'-funktion er det nemt at holde styr på brugernes materiale samt at holde øje med hvilke brugere, der mangler at opdatere sit indhold.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for brugerbestemte push-beskeder gør det nemt og hurtigt at sørge for at holde alle brugere opdateret.

Palsgaard Formular Liggende
Palsgaard Dokumenter Liggende

24/7 tilgængelighed

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at Palsgaards medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Yderligere kan medarbejderne lave en søgning blandt de uploadede PDF-filer og på den måde søge specifikt indhold frem. 

Om udbyttet

Palsgaard havde et ønske om at få en løsning, der på let vis kunne administrere virksomhedens materiale. Dette har de fået.

Ligeledes har de fået en app, der via integration til eksisterende system sikrer en nem og overskuelig opdateringsproces, så medarbejderne altid er i besiddelse af det nyeste materiale. Dette sparer både tid og penge og smitter positivt af på Palsgaards kommunikation og fremtoning.  

Indhold altid opdateret
Reduceret spildtid
Ensartet visuel identitet

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321