JP Group

OmniShare med integration til Porsche Sound Studio

JP Group A/S producerer og sælger reservedele og tilbehør til europæiske og asiatiske biler.

Virksomheden er desuden en af de foretrukne leverandører af eksklusive reservedele og tilbehør til klassiske biler som eksempelvis VAG, Porsche og Mercedes-Benz.

Formål For at gøre det nemt og virkelighedsnært for messekunder, ønskede JP Group en løsning, som lader kunderne fornemme produkternes egenskaber.
Løsning Virksomheden har fået en OmniShare-løsning inklusiv lydarkiv baseret på vores mange standardfeatures, der sikrer medarbejderne en brugervenlig og gennemtestet app.
Udbytte JP Group har fået en app, som gør produktoplevelsen unik. Løsningen kan præsentere produkter og løsninger for potentielle kunder på en helt særlig måde.

Om løsningen

Messe app
Integration til Porsche Sound Studio
On-/Offline tilgængelighed

OmniShare til iOS og Android

OmniShare er baseret på vores mange standardfeatures, som sikrer JP Groups medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

JP Group har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow.

OmniShare er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Løsningen til JP Group er udviklet til iOS og Android. 

Se hvor nemt du kan komme i gang med OmniShare og hvilken løsning, der passer til din virksomhed i vores blogindlæg
OmniShare prisstruktur og features
.

JP Praesentation Liggende
JP Soundstudio Liggende

Integration med Porsche Sound Studio

Med integrationen til Porsche Sound Studio appellerer JP Group i høj grad til Porsche-entusiasterne.

JP Group kan nemlig nu afspille lyden af forskellige Porsche-udstødninger både med henblik på at forbedre servicen og opnå salg.

Med de mange eksportlande kan det være dyrt og omstændigt at fragte forskellige udstødningsmodeller rundt om i verden.

Derfor var det en ideel løsning at udvikle et lydarkiv, som i det fleste tilfælde kunne gøre det ud for den rigtige vare. Appen sparer ved hjælp af lydarkivet virksomheden for tid og ressourcer i forbindelse med salg af Porsche-udstødninger. 

Fordelene ved Integration

Adgang til marketingmateriale

Ved hjælp af app-løsningen har JP Groups medarbejdere alt marketingmateriale lige ved hånden, når de er på kundebesøg og på messer. Det hele er samlet og nemt at tilgå.

OmniShare indeholder blandt andet videoer, billeder og PDF-filer, som medarbejderne både kan tilgå i online og offline tilstand.

Desuden er det også muligt at linke sig videre fra appen til hjemmesider, hvis medarbejderne har brug for eksempelvis yderligere billedmateriale eller andet.   

JP Brochure Liggende

Om udbyttet

JP Group har haft stor succes med løsningen og dens lydarkiv, som har vakt stor opsigt og begejstring hos kunderne. Kunderne har fået en eksklusiv oplevelse, som har gjort det nemmere at vælge netop den udstødning, som i deres øre havde den bedste lyd. 

På messer har app-løsningen desuden adskilt virksomheden fra sine konkurrenter i forhold til at præsentere og fremvise sine produkter på en reel og virkelighedsnær måde. 

Appen har også haft en positiv indflydelse på medarbejdernes arbejdsflow, som er blevet optimeret, da medarbejderne uden videre har kunne tilgå alt materiale fra ét sted.

Øget kundetilfredshed
Konkurrentadskillelse
Øget serviceniveau

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321