Hjort Knudsen

Salgsværktøj med landespecifikt indhold

Hjort Knudsen A/S er blandt de største leverandører af polstermøbler til detail i Danmark, Norge og Sverige. De sælger ydermere til møbelbutikker i Tyskland, Frankrig, Holland og Schweiz. Deres sortiment bredere sig over stole og sofaer i alverdens kombinationer. 

Produktionen i Europa er 100 % ejet af Hjort Knudsen og beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere.

Formål Hjort Knudsen A/S ønskede et værktøj til brug for deres sælgere, når de rejser rundt til møbelforhandlere i Europa.
Løsning Med Hjort Knudsen-app'en har sælgerne alt relevant materiale lige ved hånden. En bruger-venlig og gennemtestet løsning.
Udbytte Med OmniShare har Hjort Knudsen A/S en app, hvis indhold altid er tilgængeligt og optimeret deres salgsproces.

Om løsningen

App til iOS
Landespecifikt indhold
Offline visning
E-mail, SMS & push-beskeder

OmniShare til iOS 

Hjort Knudsen A/S har fået en samlet løsning, baseret på vores mange standard features. OmniShare løsningen skaber overblik og sikrer medarbejderne et brugervenligt værktøj.

Ved at imødekomme de specifikke behov hos virksomheden, har app'en effektiviseret deres daglige arbejdsflow. Løsningen gør det let at optimere arbejdsprocesser, så som præsentationer på kundebesøg og dokumentation.

Med OmniShare appen kan sælgerne markere dokumenter i forskellige mapper, hvorefter de sendes i en samlet mail til kunden.

Se hvor nemt du kan komme i gang med OmniShare og hvilken løsning, der passer til din virksomhed i vores blogindlæg
OmniShare prisstruktur og features
.

Hjortknudsen 1
Hjortknudsen 2

Landespecifikt indhold

Da Hjort Knudsen A/S har kunder rundt om i Europa, gav det god mening for dem, at få menu-opdeling efter landespecifikation, og sikre at materialet er relevant for det pågældende land. 

Ved at inddele i landespecifikt indhold, har medarbejderne nem tilgang til det relevante materiale og kan dermed spare tid og ressourcer på at skulle søge rundt efter det.

En anden fordel er selve virksomhedens fremtoning på kundebesøg. Gennem app'en får Hjort Knudsen A/S et professionelt og ensformigt fremtoning.

Offline visning af indhold

Med tanke på Hjort Knudsen A/S og deres arbejdsprocesser, sikrer OmniShare at medarbejderne altid har adgang til app'ens indhold.

Med offline visning af indhold, fjernes bekymringer om internet forbindelse. Alt indhold i app'en er tilgængeligt uafhængigt af netværksforbindelse. Sælgerne behøver derfor ikke vente på en præsentations video bliver hentet under mødet.

Hjortknudsen 3
Hjortknudsen 4

E-mail, SMS & push-beskeder

Når en bruger er registeret, og givet tilladelse hertil, har Hjort Knudsen A/S mulighed for at sende push-beskeder.

Beskederne kan sendes til enkelte brugere, grupper eller alle enheder. En feature der gør det let for virksomheden at kommunikere til brugerne af app'en. 

Med statistikmodulet i mailsenderen, får Hjort Knudsens medarbejdere desuden et dybdegående indblik i, hvornår og hvordan der interageres med fremsendte materialer.

Se hvordan du også kan gøre dine sælgere mere effektive.

Om udbyttet

Materiale samlet ét sted
Process optimering
Professionel salgs-app
'Big-brother' overvågning

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321