DAFA

OmniShare med brugerdifferentieret adgang og landespecifikt indhold

DAFA er eksperter i specialiserede produkter og løsninger, der tætner, dæmper og beskytter. Virksomheden udvikler løsninger i skum, gummi og plastmaterialer til byggeri, industri og vindenergi. 

DAFA beskæftiger ca. 350 medarbejdere fordelt i otte lande med produktion i Danmark, Italien, Polen og Kina.

Formål Med et stort produktsortiment og flere eksportmarkeder ønskede DAFA en samlet løsning, hvorfra medarbejderne kunne tilgå alt præsentationsmateriale.
Løsning DAFA har fået en OmniShare app baseret på vores mange standard features, der sikrer medarbejderne en brugervenlig og gennemtestet app.
Udbytte DAFA har fået udviklet en app, som effektiviserer virksomhedens salgsproces.

Om løsningen

Brugerdifferentieret adgang
Big-brother funktion
Offline visning af indhold

OmniShare til iOS

OmniShare er baseret på vores mange standard features, som sikrer DAFAs medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

DAFA har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. 

OmniShare er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Med OmniShare er det muligt at uploade videomateriale, billeder, lyd og PDF-filer, som kan opdeles i forskellige sprog og markeder. 

Løsningen til DAFA er tilgængelig til iPad. 

Dafa Splash Staaende
Dafa Formular Liggende

Brugerdifferentieret adgang

I appen kan der opsættes brugerdifferentierede adgange, der gør det muligt at lave mapper, som kun kan ses af godkendte brugere og enheder.

Herved er materialet kun tilgængeligt for de medarbejdere, der har en tilknytning til det givne indhold.

Det er også muligt at sende brugerbestemte push-beskeder og indhente oversigter over de enheder, som mangler at opdatere indhold.

'Big brother'-funktion

Via 'Big brother'-funktionen er det nemt at holde styr på brugernes materiale samt at holde øje med hvilke brugere, der mangler at opdatere sit indhold.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for brugerbestemte push-beskeder gør det nemt og hurtigt at sørge for at holde alle brugere opdateret.

Dafa Splash Liggende
Dafa Forside Staaende

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at DAFAs medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Om udbyttet

Vi har i samarbejde med DAFA udviklet en app, hvorfra medarbejderne kan tilgå landespecifikt præsentationsmateriale. Dette påvirker arbejdsflowet positivt, da medarbejderne hurtigt kan lokalisere og tilgå relevant materiale. 

Udover denne effektivisering vil brugen af løsningen også smitte af på virksomhedens kommunikation og fremtoning, som vil være mere ensartet og professionel.

Tidsbesparelser
Optimeret salgsproces
Ensartede præsentationer

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321