BKI Foods

Omnishare app med integration til PIM og CRM

BKI Foods leverer kvalitetskaffe til de danske forbrugere og er i dag blandt de største kaffeaktører på kaffemarkedet.

De rister og pakker kaffen på deres fabrik i Danmark og har siden virksomhedens start udvidet sortimentet til også at omfatte eksempelvis specialiteter såsom chokolade, pasta og olivenolier. Udover deres specialiteter forhandler de også komplette kaffeløsninger til virksomheder, hotel- og restaurationsbranchen og festivaler samt de sælger kaffe-to-go.

Virksomheden oplever desuden en stærkt voksende eksport.

Formål Med et stort produktsortiment og en stor kundeflade ønskede BKI Foods en løsning, hvorfra medarbejderne kunne tilgå alt materiale og data.
Løsning BKI Foods har fået en OmniShare-løsning baseret på vores mange standard features, der sikrer virksomheden en brugervenlig og gennemtestet app.
Udbytte BKI Foods har fået en app-løsning, der i høj grad effektiviserer de forskellige arbejdsprocesser i dagligdagen.

Om løsningen

Landespecifikt indhold
Offline tilgængelighed
PIM og CRM integration

OmniShare til iOS

OmniShare er baseret på vores mange standard features, som sikrer BKI Foods medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

BKI Foods har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. OmniShare er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser. 

Løsningen til BKI Foods er udviklet til iPad.  

Se hvor nemt du kan komme i gang med OmniShare og hvilken løsning, der passer til din virksomhed i vores blogindlæg
OmniShare prisstruktur og features
.

BKI Maskiner Liggende
BKI Filer Staaende

PIM og CRM integration

Med integrationen til PIM-systemerne kan medarbejderne udvælge og sende relevant materiale til kunden direkte fra PIM-systemet.

Derudover følger den givne mappestruktur, der er oprettet i PIM-systemet med over i appløsningen, således at medarbejderne blot skal forholde sig til én struktur.

Med integrationen til BKI Foods eksisterende CRM-system kan medarbejderne tilgå kundedata på farten samt scanne stregkoder i forbindelse med ordreafgivelse via appen.

Komplet integration med OmniShare

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at BKI Foods' medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

BKI Splash Staaende
BKI Formular Liggende

Brugerdifferentieret adgang

På grund af den øgede eksport er det relevant for BKI Foods at oprette landespecifikt indhold med brugerdifferentierede adgange for de medarbejdere, der er involverede på et givent eksportmarked.

En feature sørger for, at alt indhold rettet mod et marked er samlet og lettilgængeligt for BKI Foods medarbejdere. 

Om udbyttet

BKI Foods har fået en alt-i-én løsning, der effektiviserer de interne arbejdsprocesser.

Blandt andet ligger salgs- og marketingmateriale tilgængeligt døgnet rundt samtidig med, at mange arbejdsprocesser er automatiseret. Dette sparer virksomheden for både tid og penge, og medarbejderne kan bruge tiden på kunderne i stedet for administrativt arbejde. 

Et andet betydeligt udbytte er relateret til løsningens PIM- og CRM-integration, som gør, at medarbejderne altid er opdateret med det sidst nye indhold.

Tidsbesprarende
Altid up-to-date
Adgang til al materiale
Bedre arbejdsflow

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321