ACO Funki

Central styring af salgs- og markedsføringsmateriale

ACO FUNKI udvikler og producerer staldinventar til svineproducenter i hele verden. De leverer blandt andet totalløsninger inden for inventar, tør- og vådfodring, krybber, ventilation og gulvsystemer. 

Virksomheden har i alt 2.400 medarbejdere, samt de har kontorer i henholdvis Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina.

Formål ACO FUNKI ønskede en løsning, hvorfra alle medarbejderne kan tilgå alt materiale.
Løsning OmniShare er baseret på vores mange features, der sikrer ACO FUNKI en gennemtestet app.
Udbytte Løsningen har effektiviseret de forskellige arbejdsprocesser i dagligdagen hos ACO FUNKI.

Om løsningen

Sprogarkiv
Brugerdifferentieret adgang
Offline visning

OmniShare til iOS

OmniShare er baseret på vores mange standard features, som sikrer ACO FUNKIs medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

ACO FUNKI har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. OmniShare er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Løsningen til ACO FUNKI er udviklet til iOS.

Se hvor nemt du kan komme i gang med OmniShare og hvilken løsning, der passer til din virksomhed i vores blogindlæg
OmniShare prisstruktur og features
.

Aco Funki Splash Staaende
Aco Funki Forside Liggende

Arkiv på otte sprog

Appen indeholder et omfattende arkiv på otte sprog, så medarbejderne på de forskellige kontorer rundt om i verden kan tilgå materiale via det samme værktøj. 

Alt lige fra produkt- og casebeskrivelser, billeder, videoer og prislister ligger digitalt tilgængeligt på appen.

På den måde undgår virksomheden, at medarbejderne bruger unødig tid på at lede efter de sidst opdaterede dokumenter, men i stedet kan udnytte tiden med at sælge og skabe gode kunderelationer. 

 

Brugerdifferentieret adgang

Med mange medarbejdere kan det være belejligt at opsætte brugerdifferentieret adgang til noget indhold.

Nogle medarbejdere har måske kun at gøre med ét marked eller en specifik kundegruppe, og netop i sådanne tilfælde vil det være oplagt at differentiere adgangene til indholdet.

Med denne opsætning har medarbejderne kun at gøre med materiale, der er relevant for deres daglige arbejde.

De skal derfor kun forholde sig til dele af det store indhold, hvilket i sidste ende vil optimere marketing- og salgsprocessen. Medarbejderne kan hurtigt lokalisere det ønskede indhold og fokusere på selve målet. 

Aco Funki Formular Liggende
Aco Funki Praesentation Liggende

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at ACO FUNKIs medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Om udbyttet

ACO FUNKI har fået en OmniShare-løsning, hvorfra medarbejderne kan komme i besiddelse af alle former for materiale på de forskellige sprog, virksomheden opererer på.

Dette har optimeret den daglige arbejdsproces, da medarbejderne ikke skal bruge tid på at finde materialer forskellige steder. Desuden har denne optimering resulteret i en mere effektiv salgsproces, der siden appens ibrugtagelse er steget med 10% pr. sælger. 

Herudover vil brugen af løsningen også smitte af på virksomhedens kommunikation og fremtoning, som vil være mere ensartet og professionel.  

Optimerede processer
+10% salg
Digital salgsapp

Relevante blogindlæg:

 

Optimering via digitalisering

Se mere

Prisstruktur og features

Se mere

Se alle relevante blogindlæg

Se mere

Image of Kristian Kristensen Kristian Kristensen CSO / Partner kk@omnishare.net +4571993321