Udbyttet med Sales Enablement

Reducér spildtid og minimér fejlindtastninger med OmniShare.

Se mere om udbyttet med OmniShare Sales Enablement og hvordan du kan optimere salg, kommunikation og servicearbejdet.

Optimeret salgsproces

Ved en optimering af salgsprocessen med OmniShare Sales enablement opnås der øget salg, større effekt af marketing og i internt salg.

Sælgere kan fokusere deres forberedelse og opfølgning på de salgsemner, der er varme og interagerer med det materiale, de har fået tilsendt.

OmniShare er et gennemtestet værktøj, med mere end 18.000 unikke brugere. Det betyder, at du fra dag ét kan opnå bedre indsigt i kunderejsen, øget salget og mindste kompleksiteten i den interne kommunikation mellem salg og marketing.

Der er ingen store implementeringsomkostninger, eller belastning af budgettet, hvis du vælger OmniShare Sales Enablement. Du kan starte allerede i morgen med at indfri det uforløste salgspotentiale.

Se mere om vores gratis version og prisstruktur her

Dataindsamling i marken

Med sælgere og servicefolk i marken ser vi rigtig ofte, at notater, besøgsrapporter, ordredetaljer og andre vigtige oplysninger skrives med pen og papir.

Det er både ekstremt ineffektivt, da medarbejderen efterfølgende skal tilbage på kontoret og indtaste data i det rette system, men også uhensigtsmæssigt, da en lap papir af stor værdi utrolig nemt kan blive væk.

Med formulardesigneren i OmniShare, er det muligt at opsætte formularer til netop de behov og opgaver din virksomhed har brug for. Uanset om det er besøgsrapporter, oprettelse af kundeemner m.v.

Alle formularer kan anvendes i offline tilstand. Så salgs- og servicefolk har altid mulighed for at indsamle data i marken, når der er behov for det.

Effektivisér dataopsamling med OmniShare formularer

Effektivisér salgsprocessen

Har du mange sælgere i marken, som optager ordre direkte ude hos kunden, så kan OmniShare ordremodulet gøre dine sælgere mere effektive.

Alle relevante kundedetaljer synkroniseres til sælgerens tablet og kan derefter tilgås offline. Ligeledes kan sælgeren tage mødenotater, optage ordre direkte på enheden og have det hele lagret lokalt på enheden.

Når sælgeren er online igen, bliver alle disse data automatisk synkroniseret til ERP-systemet. Sælgeren slipper derved for, at skulle tilbage på kontoret sidst på eftermiddagen, for at taste ordre ind i diverse mails og ERP manuelt.

Det frigør mere tid for sælgeren, som kan bruges ude hos kunderne, hvor de kan gøre en forskel.

Se hvordan Aida udnytter OmniShare med integration til ERP

Øget indblik i kommunikation

Sender du dit salgsmateriale via en almindelig e-mail klient som Outlook, Gmail e.l.? – Så går du glip af værdifuld indsigt i hvornår (Og om) dine salgsemner overhovedet åbner dine e-mails.

Det samme gør sig gældende for de tilbud, præsentationer m.v., som du vedhæfter.

Med OmniShares mail modul kan du opnå værdifuld indsigt i dine salgsemners kunderejse og fokusere salgsindsatsen lige DER, hvor det giver størst afkast. Du kan se hvornår dine e-mails bliver åbnet, hvor lang tid modtageren kigger på mailen og hvilke fremsendte materialer, der kigges på. Herunder hvor lang tid og hvilken side i f.eks. et fremsendt tilbud, som modtageren har haft fokus på.

Ønsker du at sende et salgsemne en produktpræsentation samt et tilbud, kan du nemt gøre det gennem OmniShare. I præsentationsmodulet vælger du de materialer, som salgsemnet skal modtage. Det hele bliver samlet i én mail.

Desuden vil det være muligt for dig, at fokusere salgsindsatsen/indgangsvinklen på netop de punkter i det fremsendte indhold, som salgsemnet har brugt mest tid på at læse. F.eks. handelsbetingelser, produktspecifikationer eller priser.

Med OmniShare har du fremadrettet mulighed for at ringe til kunden, når du ved, at kunden har vist interesse. Og samtidig har du et indblik i, hvad det var, der fangede dem.

Gør dit salg intelligent med OmniShare

Ressourcebesparelser med integration

Med integration til dine eksisterende systemer kan din organisation spare værdifuld tid, som tidligere ville have været brugt på kedelige og gentagne papirarbejde. Derudover forenkler OmniShare kommunikationen mellem salg, service og markedsføring, da materialer vedligeholdes i eksisterende systemer og efterfølgende pushes automatisk til aktuelle brugere i marken.

Omvendt kan salgs- og servicefolk anvende OmniShare til ordrehåndtering, mødenotater, servicerapporter og meget mere. Dette synkroniseres automatisk, så salgs- og servicefolk ikke skal tilbage på kontoret og efterbehandle data.

  • Optimer din salgsstrøm
  • Giv dine sælgere mere tid
  • Modtag ordrer direkte fra dine kunder
  • Reducere omkostninger til dokumentation og ordrebehandling

Bliv klogere på mulighederne med integration her

Hold dig opdateret på Sales Enablement

Whitepaper: Sales Enablement - 10 gode grunde

Gratis whitepaper til dig, der gerne vil indfri dit uforløste salgspotentiale.

 

Image of Kristian Kristensen

Relaterede videoer og blogindlæg:

Effektiviser salg og service

Læs mere

Gør dit salg mere intelligent

Læs mere

Prisstruktur

Læs mere