Sales enablement platform

"OmniShare giver os mere gennemsigtighed mellem salg og marketing. Kommunikation gennem appen giver os værdifulde indsigter i vores kunderejse, og vi kan arbejde mere intelligent og målrettet med vores salg og service."

Rynkeby Foodservice
Anna Katrine Kaas Rasmussen
Product Manager

"Med OmniShare har vores salgs- og serviceafdelinger mere tid og adgang til det rette indhold, hvilket øger deres effektivitet og dermed resulterer i flere salg samt et højere serviceniveau."

MicroMatic
Peter Vejlgaard Jørgensen
Global Marketing Director

Lad os tage en uforpligtende samtale om hvad OmniShare kan gøre for din virksomhed - eller download Hvorfor Omnishare materiale via formen.

"Omnishare giver os en stabil og standardiseret salgsplatform, som tillader os at distribuere indhold effektivt på tværs af organisationen og hele kloden. Alle vores medarbejdere er altid opdaterede med det nyeste indhold."

SKOV A/S
Stig Veis Jorgensen
Marketing Manager

 

 

Salgs- og præsentationsværktøj

Salgs- og præsentationsværktøj til at understøtte jeres salgsproces, med effektiv distribution af nyeste og opdateret salgsmateriale.

Præsentation

Mailsender

Forms

Sales enablement

Sales enablement

Hvad er sales enablement

Sales enablement er en strategisk tilgang, der ikke kun involverer salg og marketing, men også folk fra andre funktionelle områder som f.eks.
kundesupport og Field Services. Når det implementeres effektivt, udstyrer sales enablement en organisations sælgere med de nødvendige værktøjer og ressourcer, især informativt og uddannelsesmæssigt indhold, til at engagere købere.

Sales enablement er en proces der er med til at give salgsorganisationen information, indhold og værktøjer, der hjælper sælgere med at sælge mere effektivt. Grundlaget for sales enablement er at give sælgere det, de har brug for, for at kunne engagere køberen med succes gennem hele købsprocessen. En stor del af sales enablement indebærer at udstyre sælgere med information, de kan bruge i salgscyklusser. Disse oplysninger kan tage form af kundeorienteret indhold, salgspraxis og værktøjer for blot at nævne nogle få eksempler. Uanset hvilken form oplysningerne tager, skal det være let at forbruge og genanvendes på tværs af salgsorganisationen.

1. Målet med sales enablement er lige til. Det handler om at give sælgere de ressourcer, de har brug for til at sælge mere effektivt.

Sales enablement tools er afgørende, hvis du vil have din virksomhed til at vækste. Ifølge Gartners definition er sales enablement "De aktiviteter, systemer, processer og information, der understøtter og fremmer viden baseret salgsinteraktion med klient og potentielle kunder."

Sales enablement app

Sales enablement tools
Sales enablement software
Sales enablement platform
Mobile sales enablement
Sales enablement app

               Lad os tage en uforpligtende samtale om hvad OmniShare kan gøre for din virksomhed.